Talpas táska (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Dobj össze egy könnyű, belepakolós táskát!

Mondanám, ha látványos, hordható és viszonylag gyorsan, szinte bármilyen fonalból készíthető horgolt projektre vágynál!

A Talpas táska egy fekvő téglalap alak, amely méretezése a fantáziádra van bízva, ezen kívül:

  • egyetlen pálcatípussal elkészíthető,
  • a forma kialakítása gyerekjáték,
  • és a színes sávok variálásával végtelen ötlet megvalósítható.

Kifejezetten egyszerű munka, ezért kezdőként a részletes leírást és a fázisfotókat, videókat követve el lehet készíteni!

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

Horgolt táska? Két eset lehetséges:

  • nincs otthon egy szál fonalad sem: ekkor fogj pár színes ceruzát és egy darab papírt! Tervezd  meg a saját Talpas táskádat, és szerezz hozzá fonalat. Bármilyen típus megfelel, a mai modern zsinófonaltól az újrahasznosított pólófonalon keresztül a leggazdaságosabb akrilig minden.
  • ha van otthon fonalat, akár sok-sok maradék, akkor használd fel azokat! Ez a táska ideális megoldás a különböző színű fonalak „egybegyúrására”!

Mit kapsz pontosan, amikor megvásárolod a digitális útmutatót?

  • Egy letölthető Prosi-t, amelyben 26 oldalon keresztül tucatnyi kép segít, hogy mozdulatról mozdulatra követhető legyen egy-egy lépés.
  • A Prosi párját, a nyomtatható, 4 oldalas pdf-et, ami egy szöveges dokumentum.
  •  Mindkét anyagban egy mini kamera ikon mutatja a videókat. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó elindul, amelyeken nincs szöveg

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Talpas táska (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…