Woody kendő horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Póló, pulcsi, farmerkabát, meg ez a kis sál.

Vékony pamut fonalból készült, ami jó légáteresztő, és az átlósan félbehajtott kendőnek remek formát is ad.

===

A horgolásról

Egyetlen, apró pálcából épül fel, amely a sorokat szövetszerűen fogja össze.

  • A mérete variálható, a négyzet forma alapját a kezdő láncsor hossza adja
  • Kezdők is bátran nekivághatnak, mert nagyon részletes, vastagabb fonallal van bemutatva minden lépés az útmutatóban. Kérlek, számolj azzal, hogy a vékony fonal, és a pici pálcák, 5-ös tű miatt kitartás, és elszántság kell a készítéséhez.
  • A szegély horgolása tetszőleges, lágy, romantikus hangulatot ad a kendőnek, nem igényel különösebb technikai megoldást.

===

A kendőről

Rugalmas, és remekül formázható

  • Közel 60 x 60 cm-es a mérete
  • az egymásban horgolt sorok adják a rugalmasságát
  • elég egyszer megkötni a tarkón, a mintás felületének és a pamut alapanyagnak köszönhetően jól tart.

A bemutató darabban nagyjából 300 gr pamut fonal került felhasználásra. Ez ebből a típusból 3 db 100 g-os gombolyag, de a legtöbb boltban elérhető pamut gombócok 50 g kiszerelésűek, ezért ebből 6 db kell hozzá.  Természetesen más, vékonyabb, nyári fonalból is horgolható, ott horgoláspróbát érdemes készíteni ahhoz, hány gombolyagból készíthető el ez a méret.

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Mit kapsz pontosan, ha ezt a digitális útmutató választod?

  • Fázisfotókkal szerkesztett, szövegezett prosit, amelyben 26 oldalon keresztül követheted a horgolás menetét
  • Mellékelve érkezik egy CSAK szöveges leírás – 3 oldal-, amely nem tartalmaz szakszavakat, kódolt horgolási kifejezéseket. Ez kinyomtatható, lehet rá akár jegyzetelni, vagy csak rápillantani, ha valahol elakadnál.
  • A legjobb, hogy mindkét anyagban ott vannak a rövid videók (10 db), amelyek az adott lépést mutatják be. Szöveg és várakozástatás nélkül.

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Woody kendő horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…