Halászkalap horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.490 Ft

Laza pálcasorok, körben horgolás, és a szaporítás technikája.

Minimál stílusú sapkaprojekt!

Kezdőknek remek választás, mert a pálcák ismétlése jó gyakorlat.

Ráadásul lendületesen horgolható, gyorsan lehet vele haladni.

===

A kalapról

A horgolása három fázisból áll

  • felülről lefelé dolgozunk, először el kell készíteni a felső, kör alapot
  • majd következik az oldalának a meghorgolása, és végül
  • a szakaszokból álló íves perem a befejezés.

A kalaphoz vastag pamutfonalat használtam (50gr/100m), mert ezzel a pálcamérettel horgolva szükség van ilyen méretű szálra, hogy jó tartása legyen a kész darabnak. Természetesen más fonalból is elkészíthető, a méretek az útmutatóban meg vannak adva, átszámolhatók.

Fonalvariációként érdemes hasonlóan jó tartást biztosító fonalat választani, de szóba jöhetnek a szuper raffiafonalak, szalagfonalak is.

A kalap digitális útmutatói végig segítik a munkát, számos fázisfotó és videó mutatja be, hogyan kell meghorgolni az első lépéstől egészen a befejezésig szakkifejezések és rövidítések nélkül.

===

PAKK-ban, kezdő horgolós csomagként ITT megtalálod!

 

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, e-mailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Hogyan zajlik a megrendelés, és mit kapsz kézhez pontosan?

A digitális útmutató a rendelés során megadott e-mail címre érkezik.

Ha rendeléskor regisztrálsz az oldalon, ott a Letöltések menüben bármikor kattinthatod! A további vásárlásaidat is gyűjtheted, könnyen elérhetővé válnak.

  • Két letölthető pdf. érkezik, az egyik egy  szöveges leírás – ezúttal 5 oldalas , amely kinyomtatható, vagy mobilról olvasva is követhető, és a videók is kattinthatók
  • A másik a prosi, amely tartalmazza a fázisfotókat, és a linkeket, kis kamera ikonra kattintva egy 22 oldalas, digitális anyag.

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…