Forgószél SAPI és KÖRSÁL (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

(1 vásárlói értékelés)

1.590 Ft

===

KÖRSÁL

=========

Kétféle forgószél körsálat is lehet horgolni:

 • egy széles belebújósat, ami nem tekerhető meg a nyak körül,
 • és egy keskenyebbet, amely egyszer megtekerhető.

Utóbbi szerepel a leírásban, a megadott kezdő láncszem sorral.
Ha a belebújósat szeretnéd, akkor indíts dupla annyi szemmel!

=========

Olyan részletes útmutató, digitális anyag áll itt a rendelkezésedre, amelyet követve el lehet készíteni a Forgószél SAPIT és KÖRSÁL-at.

A tanulódarab három összetevőből áll:

 • Egy tartalmas, szöveges leírást, amely követi a lépéseket, nagyon részletes, már-már szájbarágós formában.
 • A másik eleme a sok-sok képpel tűzdelt, és szintén a végletekig aprólékos szöveges magyarázatot tartalmazó prosi.
 • A végére hagytam a legtutibbat: VIDEÓK!

A Forgószél SAPKA és KÖRSÁL készítése során 11 db videót lesz a segítségedre. Miért ennyit?

 • Rövidek, pár percesek,  mert minden fázisnak KÜLÖN videója van.
 • Pontosan azt nézed meg így, amire abban a részben szükséged van, nem kell kivárni, hogy ráismerj, hol jársz a videóban, vagy keresni a megfelelő részt.

A valódi darabon gyakorolni, tanulni sokkal erősebb hajtóerő, mint egy pici, céltalan gyakorlódarabkán elsajátítani a fogásokat.

Nem kell, hogy tökéletes legyen, inkább fuss neki újra meg újra, ez a horgolásban nagyon egyszerű.

Megéri, mert az így szerzett gyakorlattal bátrabban fogsz tudni elindulni a profi darabok irányába.

SAPI

=========

Laza és nagyon könnyű sapi, nem lapítja le a hajadat, miközben a rugalmassága miatt remekül körbeöleli a fejet. Simán homlokba lehet húzni, nem lóg ki a fül, a hátsó részében az összefogott vagy feltűzött frizura is elfér.

Könnyen „fel lehet kapni”, nem szükséges sok igazgatás a ferde sávok instant módon hozzák a formát.

A horgolása miatt jól szellőzik, miközben egy jól haladós, közepes tűvel készített pálcái sűrűn sorakoznak, jól melegít.

Ezt kapd fel, ha csak gyorsan el szeretnél intézni valamit, és ki kell ruccannod a lakásból egy rövid időre. Ugyanúgy nyúlhatsz érte, ha útra kelsz munkába, és autóból vagy buszról, vonatról kell ki-be, fel-le szállnod.

Ez egy tanulódarab, ami azt jelenti, hogy ha kezdő vagy, gyakorlatra volna szükséged horgolásból, hogy egy igazi, viselhető darabot készíthess, nem kell tovább várnod!

=========

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A tanulódarab útmutatója kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

Mit kapsz pontosan, ha megrendeled a Forgószél SAPI és KÖRSÁL – horgolt sál digitális anyagát?

Ez egy dupla minta, mert a két darab között csak néhány eltérés van a készítésben. A termék ezért kétszer két db (sapi+körsál) letölthető dokumentumot tartalmaz, mindkettőben linkelve a Forgószél SAPI és KÖRSÁL horgolásához készült videókkal.

 • A prosiban 34 oldalon keresztül rengeteg kép segít, hogy mozdulatról mozdulatra követhető egy-egy lépés.
 • Nincsenek benne horgolási kódok (erp, rp, hp,..), mert kezdőként, a hagyományos, kódokkal megírt minták folyamatos értelmezésre szorulhatnak, itt minden ki van írva.
 • A prosi párja, a nyomtatható, 5 oldalas pdf. egy szöveges dokumentum, amely lépésről lépésre követi a darabok elkészítését.
 • Mindkét anyagban, egy mini 🎥 kamera ikon mutatja a videókat. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó elindul, amelyeken csak zene fut, szöveg nincs.

Kinek való, és hogyan érdemes nekiállni a horgolásának?

A két leírás nagyon részletes, amely 2 módon könnyíti meg a dolgodat: nem kell kódfejtened (erp, rp, hp,..), és hamarabb megértheted a horgolás menetét.

Elképzelhető, hogy csak átlapozod a képes prosit, és menni fog. Kinyomtathatod a szöveges A4-eket, ha jelölni szeretnéd, hol jársz éppen, vagy telefonról kattinthatod a leírásokon belül az egyes videókat is, hogy rá tudj pillantani egy-egy műveletre, ha szükséges.

Tehát neked való, ha szeretsz utánajárás nélkül, egy nagy levegővétellel megcsinálni dolgokat, és menni tovább. Kipróbálni új, kreatív technikákat, amelyekben közös, hogy segítségükkel saját készítésű dolgokkal veheted körül magad, vagy ajándékba adhatod azoknak, akiket szeretsz.

A fonal és tűválasztás alapjaihoz hasznos ez a blogbejegyzés , de a leírásban pontosan megtalálhatók a felhasznált anyagok és eszközök típusa és mérete.

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Forgószél SAPI és KÖRSÁL (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!) termékről 1 értékelés

 1. noraalfoldi (megerősített tulajdonos)

  Rajtam ez kezdőként első körön kifogott, a sorvégeknél ugyanis észnél kell lenni. Egyébként egyszerű, kellemes öltések sora, második nekifutásra csodás volt vele dolgozni, mert gyönyörű és különleges az a ferde minta, amin az egész alapszik.
  Nóra

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük