AlapSAPI (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

(1 vásárlói értékelés)

1.590 Ft

A legegyszerűbb forma, kezdőként pont erre van szükséged, ha sapkát szeretnél horgolni, és bejön a „hagyományos” beanie fazon.

 • Viselhető felhajtott széllel, úgy egy jól tartó pánt alakul ki, amely biztosan tartja a fejeden a sapit. Kirándulni, szabadban sportolni így megfelelő, megfontoltan méretezve (erre vannak adatok a leírásban) nem csúszkál, nem kell igazgatni, ha mondjuk bringázáshoz veszed fel.
 • A másik módja, ha hagyod hosszan a sapit, nem hajtod fel, és lazán a homlokodba húzod. Ilyenkor a felhajtás nem veszi fel elöl a sapka hosszát, helyette az hátul buggyosan lelóg. Hasonlóan stabil viselet így is, mert elöl jól tart, miközben a hátsó rész lazasága vigyáz a feltűzött frizurára vagy copfra.

=========

HORGOLÁSA

Csupán egyetlen nagy téglalapot kell horgolni, amely során egy pálcatípussal dolgozunk, és az utolsó simítások is könnyen követhetők a képek, videók alapján.

Ez egy tanulódarab, ami azt jelenti, hogy ha kezdő vagy, gyakorlatra volna szükséged horgolásból, hogy egy igazi, viselhető darabot készíthess, nem kell tovább várnod!

Ez a tanulódarab egy nagyon részletes útmutató, amely abban támogat, hogy  követve a lépéseket elkészül a sapi, és a horgolást is gyakorolhatod,

Az anyag három összetevőből áll:

 • Egy tartalmas, szöveges leírást,
 • egy sok-sok képpel tűzdelt, és szintén a végletekig aprólékos szöveges magyarázatot tartalmazó prosi,
 • valamint VIDEÓK

A valódi darabon gyakorolni, tanulni sokkal erősebb hajtóerő, mint egy pici, céltalan gyakorlódarabkán elsajátítani a fogásokat.

Nem kell, hogy tökéletes legyen, inkább fuss neki újra meg újra, ez a horgolásban nagyon egyszerű, és meg is éri a befektetett melót, mert az így szerzett gyakorlattal bátrabban fogsz tudni elindulni a profi darabok irányába.

=========

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A tanulódarab útmutatója kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

Az ALAPSAPI – horgolt sapka – digitális anyaga mit tartalmaz?

A termék két digitális, letölthető dokumentumot tartalmaz, mindkettőben linkelve a SAPI elkészítésének videóival.

 • A prosiban 21 oldalon keresztül rengeteg kép segít, hogy mozdulatról mozdulatra követhető egy-egy lépés.
 • Nincsenek benne horgolási kódok, mert kezdőként könnyebb úgy dolgozni, hogy minden lépés részletesen le van írva.
 • A prosi párja, a nyomtatható, pár oldalas pdf. egy szöveges dokumentum, amely lépésről lépésre követi a darabok elkészítését.
 • Mindkét anyagban, egy mini 🎥 kamera ikon mutatja a videókat, itt 9 db van. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó elindul, amelyeken csak zene fut, szöveg nincs.

Kinek való, és hogyan érdemes nekiállni a horgolásának?

Az ALAPSAPI-t az útmutatót követve könnyen el lehet készíteni, akár kezdőként, akár horgolási gyakorlat nélkül vágsz bele.

A méretezést szabadon el lehet végezni, akár a saját fejedre próbálva a készülő darabot, akár előre lemért centiméterek alapján, ha ajándékba készíted el a SAPI-t.

A megadott fonaltípussal egyetlen gombolyag fonal elegendő az elkészítéséhez, de ez más fonallal eltérő lehet. Vastagabb fonalból több gombolyagra van szükség, a a fonal címkéjén látható adatok, és e bejegyzés segítségével le tudod ellenőrizni a méretezést.

Jellemzően max. 2 db, minimum 100 m-es gombolyag elég lehet, de ha biztosra szeretnél menni, különösen a tűméret miatt, számolj!

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

AlapSAPI (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!) termékről 1 értékelés

 1. noraalfoldi (megerősített tulajdonos)

  Az alapsapi horgolása az egyik legjobb „kezdőhorgoló” élmény. Egyszerű a minta, a munka elején látszik a csodás textúra, szépen, ritmikusan lehet vele dolgozni és hamar megvan. Ráadásul mindenki imád egy ilyen alapsápit.
  Nóra

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük