Szállítási módok

Digitális letöltés

A termékek egy része – a Horgolási útmutatók – ún. virtuális, letölthető termékek, amelyek nem igényelnek szállítást. Ezek a digitális termékek a megrendelés teljesítését, vagyis az ellenértékének beérkezését követően a vásárló által megadott e-mail címre kerülnek kiküldésre.

Bankkártyás/Paypal fizetés esetén ez automatikusan megtörténik, átutalás esetén manuálisan zajlik, vagyis az ellenérték beérkezését követően, munkanapokon 24 órán belül érkezik meg a levél a csatolmányokkal.

A kiküldött levél tartalmazza az egyszeri letöltésre alkalmas linket, amelyre kattintva a vásárló adott eszközére a digitális terméket le tudja tölteni.

FoxPost csomagautomata vagy házhozszállítás

A webshop-ban szereplő PAKK-ok, mini PAKK-ok, elvihető darabok a FoxPost segítségével juttatjuk el a rendelés során megadott szállítási címre, illetve a Foxpost szállítási módot választva csomagautomata terminálon vehetők át.

A FoxPost házhozszállítás díja egységesen: 990.- Ft.

A Foxpost csomagautomatában történő feladás az áru ellenértékének beérkezését követően, munkanapokon 24 órán belül történik meg.

A csomag útnak indításáról a szolgáltató e-mail-ben, a megadott címre értesítést küld, és az átvétel időpontjáról is tájékoztat szintén e-mail-ben és sms-ben is.

A Foxpost csomagautomata szállítás díja: 890.- Ft.

A szállítás 10.000.- Forint kosárérték felett INGYENES!

A kisebb méretű termékeknél (fonalzsák, fülbevaló és címke) lehetőség van kis csomag küldésére, szintén FOXPOST-tal, amely díja 690.- forint.