2022.09.01-i információ

Magánszemély vásárlás

Az egyéni vállalkozás adózási módja a KATA, ezért kizárólag magánszemélyek vásárolhatnak az oldalon, céges számla kiállítására nincs mód. Sajnos.

Szállítási módok

Digitális letöltés

0.- Ft – nincs fizetendő szállítási költsége.

A termékek egy része – a Horgolási útmutatók – ún. virtuális, letölthető termékek, amelyek nem igényelnek szállítást. Ezek a digitális termékek a megrendelés teljesítését, vagyis az ellenértékének beérkezését követően a vásárló által megadott e-mail címre kerülnek kiküldésre.

Bankkártyás/Barion fizetés esetén ez automatikusan megtörténik, átutalás esetén manuálisan zajlik, vagyis az ellenérték beérkezését követően, munkanapokon 24 órán belül érkezik meg a levél a csatolmányokkal.

A kiküldött levél tartalmazza az egyszeri letöltésre alkalmas linket, amelyre kattintva a vásárló adott eszközére a digitális terméket le tudja tölteni.

FoxPost csomagautomata vagy házhozszállítás

A webshop-ban szereplő horgoló és kötős készletek a FoxPost segítségével juttatjuk el a rendelés során megadott szállítási címre, illetve a Foxpost szállítási módot választva csomagautomata terminálon vehetők át.

A Foxpost csomagautomata szállítás díja: 1090.- Ft.

Felhívom a figyelmedet, hogy csomag, vagyis horgolókészlet vásárlása esetén, amely digitális horgolási útmutatót és fonalat is tartalmaz, az e-mail-ben érkező pdf-ek az összeg átutalását követően kerülnek kiküldésre.

A szállítás 14.000.- Forint kosárérték felett csomagautomatába INGYENES!

FoxPost házhozszállítás díja egységesen: 2390.- Ft.

A Foxpost csomagautomatában történő feladás az áru ellenértékének beérkezését követően, munkanapokon 24 órán belül történik meg.

A csomag útnak indításáról a szolgáltató e-mail-ben, a megadott címre értesítést küld, és az átvétel időpontjáról is tájékoztat szintén e-mail-ben és sms-ben is.

Magyar posta csomagautomata vagy házhozszállítás

Házhozszállítás: 1990.-

Csomagautomatára, postapontra: 990.- (+150 Ft admin. költség)