Horgolt kalap

Horgolt kalap

A kalap horgolása első hallásra kimondottan nehéznek tűnik, én sem vágtam bele évek óta. Viszont idén sikerült egy kimondottan kezdők számára kialakított variációt elkészíteni. Kattints ide!

Útmutatók nyaraláson

Útmutatók nyaraláson

Idén nyáron a digitális horgolási útmutatók szabira (tavaly lefőztem őket..) mennek (már amelyik épp nincs AKCIÓ-ban, vagy AKCIÓS csomagban!). Mit jelent ez?

Horgolt fejkendő

Horgolt fejkendő

Bringázáshoz kötődik az én fejre kötött kendős sztorim, ami van vagy 15 éves, és garantáltan nem horgolt fejkendő a szereplője. Ez viszont egy horgolt, könnyedén elkészíthető, és még a mérete is variálható!

Horgolt szundikendő

Horgolt szundikendő

Mindig is úgy éreztem, hogy ez az amigurumi szakik területe, de minél többet olvastam róla, kiderült, hogy a horgolt szundikendő alapja a horgolt nagyinégyzet.

Boggyantott kendő – horgolt kendő

Boggyantott kendő – horgolt kendő

A rövidpálca egy hálátlan(nak) tűnő típus, de ha home kategóriás cuccokról van szó, nincs más választásod! Hozzá egy strapabíró pamut fonal, és nagy baj nem lehet, sőt, csoda dolgok készülhetnek!

Horizont kendő horgolása

Horizont kendő horgolása

A Borostyán és a Repkendő mellé megérkezett a harmadik, a HORIZONT. Poncsónak indult az ötletelés, de a variálhatóság győzedelmeskedett, és így kendőként univerzális nyakbavalóként látott napvilágot.