Kéztörlő kendő horgolt mintaleírás (digitális PDF, és NEM nyomtatott leírás!)

1.590 Ft

A konyha karantén bejegyzésben leírtam e kendő történetét, amelyet az életünk egyik legváratlanabb időszaka, a koronavírus kijárási korlátozása, ismertebb nevén a karantén ihletett.

A horgolt munka ezúttal is tanulódarabként kelt életre.

Ez a kifejezés itt a #hvecs oldalon egy új fogalom: azok számára készült útmutató, akik gyakorlat nélkül vágnak neki vagy soha korábban nem is próbálkoztak ilyesmivel. A jó hír, hogy a szöveget, képeket és videókat követve  a végén valódi, használható kéztörlő készülhet el.

Ez egy csomag, amely három dolgot tartalmaz:

  • Egy tartalmas, szöveges leírást, amely követi a lépéseket, nagyon részletes, már-már szájbarágós formában.
  • A másik eleme a sokkal izgalmasabb, sok-sok képpel tűzdelt, és szintén a végletekig aprólékos szöveges magyarázatot tartalmazó prosi.
  • A végére hagytam a legtutibbat: VIDEÓK!

A kéztörlő kendőhöz 14 db videót csináltam. Miért ennyit?

Nagyon rövidek, mert minden fázisnak KÜLÖN videója van.

  • Így nem kell végig nézni azt, amit már láttál, vagy tudsz, belekattintani ezerszer, hogy hol az a rész, ami nekem kell?
  • Nincs felesleges szöveg, nem fogok bemutatkozni, és elmondani, mi végre vagyok itt,
  • sőt, egyátalán nem beszélek benne,
  • még csak felirat, grafika, berobbanó, beúszó effektek sem csábítanak. Minden videóban a tű, a fonal és a kezem a főszereplők.

Ezt a plusz egyet nyilvánossá tettem, meg is tudod nézni!

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A tanulódarab útmutatója kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

Gyakorlat nélküli, vagy még korábban soha nem horgoló DIY rajongóknak készült a horgolt minta.

Az útmutató menete fontos, de minden más rajtad áll. Bármilyen fonalból, plusz egy nagyon kevés eltérő típusúból a hozzá passzoló tűvel, és egy varrótűvel, amelybe a fonalat be lehet fűzni elkészíthető. A benne szereplő fonaltípus, tűméret, szálvastagság, kötelező kezdő szemszám mind módosítható.

A minta két letölthető dokumentumot tartalmaz, mindkettőben linkelve a kéztörlő kendő horgolásához készült videókkal.

  • A prosiban több tucat kép segítségével mozdulatról mozdulatra követhető egy egy lépés.

Mit jelent ez? Az egyráhajtásos pálca jelölése a hagyományos leírásokban a következő: erp.

A tanulódarab leírásáéban szét van szedve a ráhajtás I. – a szúrás- a ráhajtás II. – áthúzás – ráhajtás III. – áthúzás és így tovább lépéseire, amelyekhez egy-egy fotó is tartozik.

  • A horgolási kódok nagyon hasznosak, mert ismeretük megkönnyíti, hogy egy segítségükkel megírt leírást röviden és könnyen értelmezni lehessen. Kezdőként, a tanulás során az így megírt minták folyamatos kódolásra, utánaolvasásra szorulhatnak, ezért ebbe az útmutatóban nem szerepelnek. A prosi párja, a nyomtatható, 44 oldalas pdf. egy szöveges dokumentum, amely lépésről lépésre követi a körsál elkészítését, szavakkal és mondatokkal nem spórolva.
  • Azok számára, akik könnyebben értelmezik a DIY techikákat készítés közben, itt vannak a mini videók! Mindkét doksi be van csatornázva, tartalmazza a VIDEÓ ikonokat. A szöveget/képeket követve a fontosabb mozzanatok, az egyes horgolási fázisok meg is tekinthetők egy fél-1 perces videóban.

A hozzávaló fonalak és horgolótűk választásához több korábbi blogbejegyzésben is találsz segítséget. Itt a tűket mutattam be, amelyhez videó is készült, ebben és ebben pedig fonalakról írok.

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kéztörlő kendő horgolt mintaleírás (digitális PDF, és NEM nyomtatott leírás!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük