Horgolt szatyor mintaleírás (digitális PDF, és NEM nyomtatott leírás!)

(1 vásárlói értékelés)

1.590 Ft

A horgolt munka ezúttal is tanulódarabként kelt életre.

===

Új, vékonyabb fonalból, egyszínű PAKK-ot

ide kattintva találsz hozzá!

Az új PAKK az útmutató alapján, de más fonalból, más méretű tűvel, kezdősorral készül, amely egy kiegészítő leírásban részletesen olvasható!

===

Ez a kifejezés itt a #hvecs oldalon egy új fogalom: azok számára készült útmutató, akik gyakorlat nélkül vágnak neki vagy soha korábban nem is próbálkoztak ilyesmivel. A jó hír, hogy a szöveget, képeket és videókat követve  a végén valódi, használható kéztörlő készülhet el.

Ez egy csomag, amely három dolgot tartalmaz:

 • Egy tartalmas, szöveges leírást, amely követi a lépéseket, nagyon részletes, már-már szájbarágós formában.
 • A másik eleme a sokkal izgalmasabb, sok-sok képpel tűzdelt, és szintén a végletekig aprólékos szöveges magyarázatot tartalmazó prosi.
 • A végére hagytam a legtutibbat: VIDEÓK!

Az szatyor elkészítéséhez 10 db videót csináltam. Miért ennyit?

Nagyon rövidek, mert minden fázisnak KÜLÖN videója van.

 • Így nem kell végig nézni azt, amit már láttál, vagy tudsz, belekattintani ezerszer, hogy hol az a rész, ami nekem kell?
 • Nincs felesleges szöveg, nem fogok bemutatkozni, és elmondani, mi végre vagyok itt,
 • sőt, egyátalán nem beszélek benne,
 • még csak felirat, grafika, berobbanó, beúszó effektek sem csábítanak. Minden videóban a tű, a fonal és a kezem a főszereplők.

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A tanulódarab útmutatója kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

Gyakorlat nélküli, vagy még korábban soha nem horgoló DIY rajongóknak készült a horgolt szatyor leírás.

Az útmutató menete fontos, de minden más rajtad áll. Bármilyen fonalból, plusz egy nagyon kevés eltérő típusúból a hozzá passzoló tűvel, és egy varrótűvel, amelybe a fonalat be lehet fűzni elkészíthető. A benne szereplő fonaltípus, tűméret, szálvastagság, kötelező kezdő szemszám mind módosítható.

A minta két letölthető dokumentumot tartalmaz, mindkettőben linkelve a szatyor horgolásához készült videókkal.

 • A prosiban több tucat kép segítségével mozdulatról mozdulatra követhető egy egy lépés.
 • A horgolási kódok nagyon hasznosak, mert ismeretük megkönnyíti, hogy egy segítségükkel megírt leírást röviden és könnyen értelmezni lehessen. Kezdőként, a tanulás során az így megírt minták folyamatos kódolásra, utánaolvasásra szorulhatnak, ezért ebbe az útmutatóban nem szerepelnek. A prosi párja, a nyomtatható, 31 oldalas pdf. egy szöveges dokumentum, amely lépésről lépésre követi a körsál elkészítését, szavakkal és mondatokkal nem spórolva.
 • Azok számára, akik könnyebben értelmezik a DIY techikákat készítés közben, itt vannak a mini videók! Mindkét doksi be van csatornázva, tartalmazza a VIDEÓ ikonokat. A szöveget/képeket követve a fontosabb mozzanatok, az egyes horgolási fázisok meg is tekinthetők egy fél-1 perces videóban.

A hozzávaló fonalak és horgolótűk választásához több korábbi blogbejegyzésben is találsz segítséget. Itt a tűket mutattam be, amelyhez videó is készült, ebben és ebben pedig fonalakról írok.

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Horgolt szatyor mintaleírás (digitális PDF, és NEM nyomtatott leírás!) termékről 1 értékelés

 1. noraalfoldi (megerősített tulajdonos)

  Ez a szatyor egy alapvetés. Könnyű elkészíteni, nagyon szép a textúrája.
  Ha a sablon megvan, utána bármilyen méretben és fonallal, színnel és csíkokkal lehet variálni.
  Nóra

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük