SimaSAPI (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

A SIMASAPI személyes kedvencem, mert stílusában a klasszikus és a sportos határán táncol. Emiatt kabáthoz és pufi dzsekihez is viselhető, ugyanígy egy vastag pulóver, és egy melegítőfelső is passzol hozzá. Egyszóval ez a forma univerzális, ráadásul több ponton módosítható a méretezése, ami miatt különböző variációban készíthető.

A rugalmas pánt jól tart, ezért az felvéve megbízhatóan a helyén marad, ami egyben azt is jelenti, hogy megfelelően el kell igazítani felvételkor.

=========

A SIMASAPI horgolásának menete eltér a másik két sapi egyutas megoldásától. Itt először a pántot kell elkészíteni, és utána jöhet a sapi felsőrészének a horgolása. Ez talán macerásnak hangzik, de pontosan ez teszi lehetővé a remekül passzoló méret megalapozását.

=========

Ez egy tanulódarab, ami azt jelenti, hogy ha kezdőként, vagy gyakorlat nélkül kezdesz bele, akkor is sikerülnie kell!

A részletes útmutató abban támogat, hogy  követve a lépéseket elkészül a sapi, és a horgolást is gyakorolhatod.

Az anyag három összetevőből áll:

  • Egy tartalmas, szöveges leírásból,
  • egy sok-sok képpel tűzdelt, és szintén a végletekig aprólékos szöveges magyarázatot tartalmazó prosiból,
  • valamint VIDEÓK-ból.

=========

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A tanulódarab útmutatója kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

A SIMASAPI horgolt sapka digitális anyaga tartalma

A terméket megvásárolva két digitális, letölthető dokumentum érkezik a megadott e-mail címedre, a horgolás menetének rövid videóival.

  • A 32 oldalas prosiban rengeteg kép van, amely segít, hogy könnyen értelmezhető egy-egy lépés.
  • Minden lépés részletesen le van írva, nincsenek helyettesítve horgolási kódokkal.
  • A több oldalas szöveges dokumentum egy A4-es pdf., amelyet akár ki is nyomtathatsz.
  • Mindkét dokumentumban, egy mini 🎥 kamera ikon mutatja a videókat, itt 16 db van.

Kinek való, és hogyan érdemes nekiállni a horgolásának?

Kezdőként, gyakorlat nélkül, az útmutatót követve elkészíthető. Annak ellenére, hogy két részben kell dolgozni, a horgolás menete úgy épül fel, hogy lendületesen lehet vele haladni, miközben több technikai fogás gyakorlását is kipipálhatod a készítese közben

  • a pántot lehet szélesebbre, vagy keskenyebbre készíteni, akár duplára is, hogy visszahajtva két rétegben védje a füleket,
  • a felsőrészt a pálcák számának variálásával lehet lazábbra horgolni, több pálcát a pántra dolgozva,
  • és szintén a felsőrészt módosítva a sapi hátsó, lelógó oldala bővebbre vehető.

A legjobb, hogy a teljes horoglás úgy halad, hogy nem kell a sorokat egyesével csatlakoztatni, nem keletkezik még „láthatatlan” varrásvonal sem, szinte gondolkodás nélkül lehet a horgolással haladni.

A megadott fonaltípussal egyetlen gombolyag fonal elegendő az elkészítéséhez, de ez más fonallal eltérő lehet. Vastagabb fonalból, más pánt- és felsőrész mérettel több gombolyagra van szükség, a a fonal címkéjén látható adatok, és e bejegyzés segítségével le tudod ellenőrizni a méretezést.

Jellemzően max. 2 db, minimum 100 m-es gombolyag elég lehet, de ha biztosra szeretnél menni, különösen a tűméret miatt, számolj!

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SimaSAPI (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük