X fejpánt horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Nem csíped a sapikat, de lassan lefagy a füled?

Ez a Te fejpántod!

Elkészítése KEZDŐ horgolók számára azért praktikus, mert:

  • egyetlen típusú pálcával kell dolgozni,
  • kis méretű darab, hamar megvan az első (második, stb.) sikerélmény, és
  • a vastag fonal, a 7-es tű mérete miatt minden szuperül látható, és követhető,

Remek tanulódarab!

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, e-mailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Mit tartalmaz az X fejpánt – horgolt fülmelegítő horgolási útmutatója?

Két digitális, pdf. formátumú anyag érkezik.

  • Először nézd át a képekkel szerkesztett prosit. Ebben lépésről lépésre végigkövethető a fejpánt készítésének a menete. Ezzel megkapod a „nagy képet” a horgolás menetéről, utána könnyebb lesz lépést tartani.
  • Lesz benne egy szöveges leírás is, amit ki lehet nyomtatni. Ha szeretsz jegyzetelni, megjelölni részeket, ez alapján papírról is dolgozhatsz, nyomtatóbarát, csak betűk, és ikonok vannak rajta, fekete-fehérben simán mehet.
  • Ha mobilról szeretnéd követni a leírást, akkor bármelyiket meg tudod nyitni, és a mindkettőben, kamera ikonokra kattintva rövid (szövegmentes) videók mutatják az adott lépéseket.

 

Mi a rendelés menete?

Ez egy digitális útmutató, amely e-mailben érkezik, a rendelés során megadott e-mail címre. A levélből az útmutató két digitális anyaga egy kattintással letölthető.

El tudod menteni Drive-ra, vagy telefonra, bárhova. Ez a termék semmilyen fizikai összetevőt (fonalat, tűket, nyomtatott anyagot) nem tartalmaz!

Egy másik megoldás, hogy ha rendeléskor regisztrálsz az oldalon, ott a Letöltések menüben bármikor kattinthatod!

Ennek előnye, hogy a további vásárlásaid is itt gyűlhetnek, könnyen elérhetővé válnak, korlátlan ideig elérhetők.

 

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„X fejpánt horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…