Szellő mellény horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Egy igazi TOP, és egyben 100% horgolós tanulódarab!

Csak azért nem tenném be egy workshop programba, mert sok-sok pálcát kell horgolni, és a pár óra helyett erre pár nap kell.

Viszont tud, és be is mutat szinte mindent, amit horgolás alapjai címén gyakorlatot fel lehet szedni:

  • kezdőcsomó, kezdő láncsor
  • rövidpálca, félpálca
  • szaporítás, fogyasztás
  • horgoláspróba, méretezés

Ha kezdő vagy, és nagy fába szeretnéd vágni a fejszédet, csak bátran!

Minden lépést megtalálsz a leírásokban, a fotók, a tucatnyi videó és a szöveges leírás mentén haladva minden esélyed megvan rá, hogy készíts egy sajátot!

Türelem?

Az kell hozzá, mint kb. minden arctisztítót korongnál nagyobb projekthez, de ha a bemutatóhoz hasonlóan vastagabb fonalból 6-7-es tűvel dolgozol, belátható időn belül készülhetsz el vele!

 

A digitális horgolási útmutató három összetevőből áll:

  • Tartalmaz egy szöveges leírást,  nagyon részletes formában.
  • Van hozzá egy prosi, amelyben FÁZISFOTÓK-on követhető a horgolási munka.
  • Minden lépést bemutató VIDEÓK, összesen 19 db

===

A Szellő mellény útmutatójának készült egy GYAKORLOTT horgolók számára szerkesztett változat is, kattints ide a részletekért!

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

Mit kapsz pontosan, amikor megvásárolod a digitális útmutatót?

  • Egy letölthető Prosi-t, amelyben 31 oldalon keresztül tucatnyi kép segít, hogy mozdulatról mozdulatra követhető legyen egy-egy lépés.
  • A Prosi párját, a nyomtatható, 9 oldalas pdf-et, ami egy szöveges dokumentum.
  •  Mindkét anyagban egy mini kamera ikon mutatja a videókat. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó elindul, amelyeken nincs szöveg

 

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…