Futó:kör:sál horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Sokat tanultam a Forgószél körsál útmutatójából! Ha egyetlen egyet kell választanom, akkor az EGYSZERŰSÉG viszi el a pálmát!

Ez alap kritérium az itteni daraboknál, ezen a szűrőn minden útmutatónak át kell jutnia.

A Futókörsál ebben profi: egyetlen pálcát kell végig használni, ráadásul körben dolgozunk, megspórolva a végén az összevarrást is.

===

A körsálról

A Futókörsál nevét arról kapta, hogy az oldalán futó sávok egy 800 m-es pályát idéznek meg.

  • A kezdősor méretével meghatározható a körsál bősége,
  • a magasságát tetszőlegesen be lehet állítani, és
  • bármilyen könnyű, (főként akril tartalmú) fonalból elkészíthető.

===

A horgolás technikája

a kedvenc pálcámmal dolgozunk, annak egy bizonyos szála alá öltve, amitől

  • rugalmas lesz a sál
  • szépen mutatnak a kívül futó halszálkát mintázó sávok, és
  • bár sűrű sorokat alkot, lendületesen horgolható.

Két gombolyag 100 gr-os fonal került a bemutató darabba, ezért az elkészítése nem 2 perc. Viszont nagyméretű tűvel, és jó tempóban lehet vele dolgozni, meglehetősen haladós projekt!

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

A Futókörsál – horgolt sálat nagyon hosszú kezdő láncsorral kell indítani. A kör összekapcsolása, és az első sor után viszont nincs megállás, nagyon gyorsan lehet vele haladni!

Mit kapsz pontosan, amikor megvásárolod a digitális útmutatót?

  • A képekkel illusztrált prosi 15 oldalon keresztül vezeti a munkát, kezdőként is könnyen boldogulhatsz vele!
  • Ha csak szeretnél beleolvasni, vagy jelölni, hol tartasz, a 3 oldalas, nyomtatható pdf. lesz a segítségedre.
  • Mobilon vagy számítógépen bármikor rákattinthatsz az egyes lépésekhez tartozó videós tartalomra. Ne tekerd fel a hangerőt, nincs szöveg, se zene, csak az az egy részlet, amely pár percét érdemes megtekintened.

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Futó:kör:sál horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük