Horizont kendő horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Poncsó terveim voltak, és végül kendő lett belőle.

Viszont a színes, különböző szélességű sávok mintája, és az elöl nyitott fazon nagyban emlékeztet az eredeti ötletre.

===

A horgolásról

Magas pálcákból épül fel, ezért lendületesen, és gyorsan horgolható. A kihívás nem is az öltésekben van itt, hanem a minta értelmezése, és követése a kulcs.

  • A kendő három blokk-ból áll össze:
    • a felső, étcsoki barna egyszínű részből
    • ezt követi a színes sávok váltakozása, amelyekben lyukacsos sorok könnyítik a látványt, és
    • végül még egy csíkos blokk, amely az előző tökéletes ellentéte, a színek felváltva sorakozva kerültek bele

Kezdő kendőhorgolók  számára könnyen tartható a szaporítások ritmusa, és az egyes színváltások is sorvégi megoldásba vannak építve.

Viszonylag nagy munka, mert 4 gombolyag fonal kerül bele, de szinte elillannak a méterek, mert az egyre hosszabb sorok hamar felveszik a fonalat.

===

A kendőről

A formája klasszikus háromszög, egy kis csavarral. A két vállra kerülő szárnya csúcsosabb, a háton fekvő rész tompább szöget zár be. Ez teszi lehetővé a poncsó látványt.

A formának köszönhetően könnyen viselhető, a vállra terítve nem csúszkál. Előre fordítva, vagy vállkendőként is viselhető.

Bármilyen fonalból elkészíthető, akár az évszaknak megfelelően. Ez négy 100% akril fonalból készült, amelyek egyenként 210 m hosszúak. Tavaszra hűvös pamutból, vékonyabb bambusz, vagy kevert szálas fonalakból is horgolható a méretpróba figyelembevételével.

 

Mérete kb. 150 x 75 cm

 

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Mit kapsz pontosan, ha ezt a digitális útmutató választod?

  • Fotókból szerkesztett, szövegezett prosit, amely 33 oldalon keresztül segíti a horgolás menetét
  • Az e-mailben találni fogsz (ill. ha regisztrálsz, akkor bármikor belépve a Letöltések között korlátlan ideig) egy CSAK szöveges leírást, ami 5 oldal . Ez kinyomtatható, lehet rá akár jegyzetelni, vagy csak rápillantani, ha valahol elakadnál.
  • Mindkét anyagban benne vannak a VIDEÓK, itt 8 db, amelyek az adott lépést mutatják be. Felesleges szöveg és várakozástatás nélkül.

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horizont kendő horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…