Repkendő (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Ez történik, ha megpróbálod belőni a rést a hagyományos kendő, a poncsó, és egy hatalmas sál között.

A Repkendő egy szárny formájú, széles darab.

  • Bele lehet bújni, mint egy puha kardigánba,
  • A válladra terítheted, ha kell valami egy réteg ing, vagy póló fölé
  • és hűvös időben a nyakad köré bújik, akár egy védelmező ölelés.

===

A horgolás technikája

Kizárólag egyetlen típusú pálcából áll, a formázást ennek a pálcának

  • a variálása,
  • szaporítása/fogyasztása és
  • összehorgolása adja.

Kezdőként a részletes leírást és a fázisfotókat, videókat követve is el lehet készíteni, rutinos horgolóknak a bogyós sor, és a rá épülő sorok folytatása adhat érdekes feladatot

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

A repkendő horgolásához kitartás kell, mert vastagabb fonalból készítve is szükség van pár napra, míg elkészül. Emellett hálás darab is, mert a pálcák ritmusát könnyen fel lehet venni, a forma már az első sor után megmutatkozik. Jó hír, hogy alig kell benne számolni, könnyű tartani a középvonalat.

Mit kapsz pontosan, amikor megvásárolod a digitális útmutatót?

  • Egy letölthető Prosi-t, amelyben 31 oldalon keresztül tucatnyi kép segít, hogy mozdulatról mozdulatra követhető legyen egy-egy lépés.
  • A Prosi párját, a nyomtatható, 5 oldalas pdf-et, ami egy szöveges dokumentum.
  •  Mindkét anyagban egy mini kamera ikon mutatja a videókat. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó elindul, amelyeken nincs szöveg

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Repkendő (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…