Fili bag (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Pénz, papírok, mobil

Személyre szabhatod, hogy neked ezekhez az apróságokhoz mekkora kistáska kell!

Ráadásul az elkészült darabot többféle módon is viselheted: válltáskaként, keresztpántot formázva, vagy övtáskaként a derekadon.

  • a mintája sűrűn horgolt, már-már szövöttnek tűnik.
  • az oldalsávja könnyen variálható, ezáltal a táska mélysége módosítható
  • a pánt, amely fém karabínerek segítségével kapcsolódik a táskához, többféle módon is variálható.

Az alkalmazott pálcák pofonegyszerűek, a textúra mintáját mégis remekül megbolondítják!

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

A horgolt táska elkészítése:

  • a táska több horgolt darabból áll össze, amelyeket utolsó lépésben kell egybedolgozni
  • a fém alkatrészek – karika, patent és pánt karabíner – hatalmas terhet vesznek le a válladról.., az elkészítést illetően, mert nem szükséges az alap lapokon kívül extra megoldásokat fonallal elvégezni,

Mit kapsz pontosan, amikor megvásárolod a digitális útmutatót?

  • Egy letölthető Prosi-t, amelyben 23 oldalon keresztül tucatnyi kép segít, hogy mozdulatról mozdulatra követhető legyen egy-egy lépés.
  • A Prosi párját, a nyomtatható, 5 oldalas pdf-et, ami egy szöveges dokumentum.
  •  Mindkét anyagban egy mini kamera ikon mutatja a videókat. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó elindul, amelyeken nincs szöveg

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fili bag (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…