Muffin sapi horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Jól jönne egy laza, bohém sapi? Horgolj egyet, akár KEZDŐ-ként!

A Muffin sapi tetszeni fog!

  • Nem lapítja le a frizurád,
  • pillanatok alatt fel lehet venni, semmi igazgatás, és
  • lé-leg-zik, mert a horgolt sorok ezt (is) lehetővé teszik.

Rugalmas pántja körülöleli a homlokodat, baggy sapkarészét pedig úgy állítod be, ahogy szeretnéd!

===

És itt még nincs vége!

Mivel Te magad készíted el, a csíkok és a perem színét is a kedved szerint variálhatod!

  • a sapka felső részén elsajátítható a körök horgolása és a sorváltás,
  • a alján pedig rugalmas perem fogja össze a laza sorokat.

A sapka univerzális méretű, 10+ éves kortól – köszönhetően a rugalmas pántjának – megfelelően viselhető.

===

PAKK-ban, kezdő horgolós csomagként ITT megtalálod!

 

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, e-mailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Mit tartalmaz az útmutató?

A sapka leírása egy digitális anyag, amely 3 részből épül fel.

A célja, hogy akár kinyomtatva, akár mobilról követve a leírást, fotókat és a VIDEÓ-kat teljesen kezdőként is el lehessen készíteni a Muffin sapkát.

Olyan részletességgel halad az útmutató lépésről lépésre, hogy a horgolt darab készítése közben könnyen el is lehet sajátítani a horgolás alap technikáit.

 

Ezért hívjuk az útmutatóba kerülő horgolnivalókat tanulódaraboknak is egyben: miközben készíted, megismerkedsz a technikával.

 

  • az első digitális anyag egy fázisfotókkal szerkesztett pdf, az úgynevezett prosi. Ennél a sapkánál egy 26 oldalas, fotókkal illusztrált összeállítás, amely olyan mint egy képregény. Tartalmazza a szöveges leírást, és a pici kamera ikonokra kattintva elérhetők belőle a mobilra méretezett videók is.

 

  • a második digitális anyag (5 oldalas) csak a szöveges leírást, és a kattintható videós linkeket tartalmazza. Ennek a célja az, hogy ha szeretsz nyomtatott anyagból dolgozni, ezt a pár oldalas leírást gazdaságosan ki tudod nyomtatni. Lehet rá jegyzetelni, bejelölni, hol jársz.

 

  • Az útmutató legizmosabb részei a VIDEÓ-k. Minden lépésnél csak az aktuális műveletek szerepelnek rajta, szöveg nincs, nem kell csúsztatni, hogy mikor mozdul végre a horgolótű. Nem vesztegeti az idődet, azt a lépést tartalmazza, ahol épp tart a horgolás.

 

Mi a rendelés menete?

 

A digitális útmutató e-mailben érkezik, a rendelés során megadott e-mail címre. A levélből az útmutató két digitális anyaga egy kattintással letölthető.

El tudod menteni Drive-ra, vagy telefonra, bárhova.

 

Egy másik megoldás, hogy ha rendeléskor regisztrálsz az oldalon, ott a Letöltések menüben bármikor kattinthatod!

Ennek előnye, hogy a további vásárlásaid is itt gyűlhetnek, könnyen elérhetővé válnak, korlátlan ideig elérhetők.

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…