Füles kosár horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

(1 vásárlói értékelés)

1.590 Ft

A  horgolt kosarak szépségének a titka az egyenletes, ügyes technikával kivitelezett forma.

Ehhez gyakorlott kézre, tapasztalatra van szükség, ami kezdőként sok akadályt gördíthet eléd.

A Füles kosár kikerüli ezeket,  és csupán körben horgolt sorokkal játszik.

Miért jó ez?

 • Úgy ölt ilyen ívesen laza, tartós formát, hogy sorról sorra lendületesen lehet vele haladni
 • Kezdők is bátran nekivághatnak, mert nagyon részletesen, vastag zsinórfonallal van bemutatva minden lépés az útmutatóban.

===

A kosárról

Zsinórfonalból horgolt, rugalmas darab, és formázásának köszönhetően szuper a tartása is!

 • Kör alappal indul,
 • a horgolása során bővítések és szűkítések alakítják az íves formáját.
 • Felakasztva használható, de akár a padlóra (kanapéra, asztalra, autóba, strandra, ..) téve is jól megáll, nem borul fel, még megpakolva sem.

A fotókon szereplő darabhoz két tekercs zsinórfonalat használtam fel. Ezek különböző színűek, de lehet egyszínű kosarat is készíteni. A horgolt pálca egyetlen fajta, könnyen, gyorsan horgolható.

A vastag fonalnak és horgolótűnek köszönhetően kezdők számára remek gyakorlódarab, rutinos horgolóknak pedig pár óra alatt elkészíthető munkát ígér.

===

🧰 Horgolókészletben (fonal + leírás + horgolótű) IDE kattintva tudod összeállítani!

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Mit kapsz pontosan, ha ezt a digitális útmutató választod?

 • Egy fotókkal teli, 29 oldalas prosit, amely minden egyes lépését dokumentálja a kosár horgolásásnak
 • Mellette lesz egy szöveges leírás – 5 oldalas , amely kinyomtatható, vagy mobilról olvasva is követhető, a videók benne ugyanúgy kattinthatók.
 • A rövid, szöveg(elés) nélküli videók mindig az adott lépést mutatják, alig 1-2 percben. Itt 17 db-ot fogsz találni!

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Füles kosár horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!) termékről 1 értékelés

 1. noraalfoldi (megerősített tulajdonos)

  Ez a füleskosár addiktív, ha egyet megcsináltál, akkor utána nincs megállás, a lakásod minden pontján lesz egy, és minden szeretted kap egyet ajándékba. Nagyon egyszerű, nagyon gyorsan megvan vele az ember, látványos és nagyon hasznos darab, ráadásul ha már flottul megy, kezdő fejjel is jól variálható. Alap.
  Nóra

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…