Zsinórszatyor horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

(1 vásárlói értékelés)

1.590 Ft

Zsinórfonalból, alap pálcákkal ez a szatyor gyorsan elkészül.

Különlegessége, hogy felső, nyitott része trapéz formát vesz fel!

 • Horgolás szempontjából szuper projekt, hogy a pálcakészítést, szaporítást kezdőként elsajátítsd,
 • és a kész darab formája szinte minden szempontból kilóg a sorból!

===

A szatyorról

Két külön darabot egyenként meg kell horgolni,

 • következő lépésben pedig ki kell alakítani a pánt rész,
 • végül az elkészült darabokat össze kell dolgozni.

A szatyorhoz semmilyen kiegészítőre – pántra, karikára, karabínerre – nincs szükség, csupán egy horgolótű és fonal elegendő.

A digitális útmutatója ezúttal is tartalmaz több tucat fázisfotót, mellőzi a szakszavakat a leírásban, és VIDEÓK is segítik a munkát.

===

PAKK-ban, kezdő horgolós csomagként ITT megtalálod!

 

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Mit kapsz pontosan, ha ezt a horgolt táska digitális útmutató választod?

 • Egy fotókkal szerkesztett, 33 oldalas prosit, amely fázisfotókon keresztül, és szöveges leírással együtt mutatja be a horgolás menetét
 • Mellette érkezik egy szöveges leírás – 4 oldalas , amely kinyomtatható, vagy mobilról olvasva is követhető, és a videók is kattinthatók
 • A rövid, szöveg(elés) nélküli videókból ezúttal 12 db-ot fogsz találni!

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Zsinórszatyor horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!) termékről 1 értékelés

 1. noraalfoldi (megerősített tulajdonos)

  Nagyon élvezetes ezt a darabot csinálni, tartogat némi kihívást ugyan, de sok nekifutással és visszabontással is gyorsan megvan. Rusztikus külseje miatt jól állnak neki az esetleges apró horgolási hibák – tehát mindenképpen kezdőbarát darab. Ráadásul a barátok tényleg megkérdezik, hogy hol vettem 🙂
  Nóra

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…