Emma top (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Áttört minta, rugalmas sorok

Pálcakihagyásokkal készül a horgolt mintája, ezért egy jól szellőző, kényelmes felső lett belőle.

Az elkészítése nagyjából egy darabban történik, a nyakánál, az oldalvonalnál, és az ujjak helyén akad egy kis plusz munka.

  • színes sávokkal bármilyen variációban mintázható
  • a méretezését a mellbőség alapján könnyen be lehet lőni,
  • a hossza a sorok száma alapján szintén egyszerűen kalkulálható.

Minden sorban ugyanabban a ritmusban ismétlődnek a horgolás lépései, és a befejező műveletek is nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elkészíthetők.

Szuper NYÁRI projekt, akár magadnak, akár ajándékba.

A bemutató darab pamut/akril fonalból készült, de sima pamut, vagy pamut/bambusz fonalból is tökéletes lehet!

===

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Leírás

Mit kapsz pontosan, amikor megvásárolod a digitális útmutatót?

  • Egy letölthető Prosi-t, amelyben 15 oldalon keresztül tucatnyi kép segít, hogy mozdulatról mozdulatra követhető legyen egy-egy lépés.
  • A Prosi párját, a nyomtatható, 4 oldalas pdf-et, ami egy szöveges dokumentum.
  •  Mindkét anyagban egy mini kamera ikon mutatja a videókat. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó elindul, amelyeken nincs szöveg

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…