Lili körsál horgolási útmutató (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

1.590 Ft

Neked is a nagyinégyzetre emlékeztető a mintája!

Majdnem eltaláltad! Csak ez fordított, és spórolósabb megoldás annál!

Mit jelent ez?

  • Gyorsabban meghorgolható,
  • „nő, mint a gomba” a körsál, körről körre látványosan, és
  • klassz, áttört mintája lesz, ami miatt kényelmes, nem fülled be alatta a bőröd.

PAKK-ban, kezdő horgolós csomagként ITT megtalálod!

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A horgolási útmutató kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, e-mailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Érdemes regisztrálni, mert belépést követően az összes megvásárolt útmutató együtt, bármikor elérhető, korlátlan ideig.

Leírás

Mit tartalmaz az útmutató?

Ez egy digitális horgolási útmutató, amely végigvezet a körsál horgolásán. Ha KEZDŐ vagy, a fotókat és a videókat értelmezve te is el tudod készíteni, miközben a horgolás lépéseit is megismered.

A videók mobilra, függőleges helyzetbe készültek, ami miatt telefonról bárhonnan, bármikor kattinthatod őket a

  • prosiból, ami egy fázisfotókkal szerkesztett horgolós „képregény”, 19 oldal.
  • Papírból szeretnél dolgozni? Van egy kinyomtatható verzió is, amely csak a szöveget tartalmazza. Ebben is szerepelnek a videók linkjei, a kis kamera ikonra kattintva elérhetők.
  • A videóknak NINCS hangja, viszont röviden, és pont azt a mozzanatot mutatja be, ahol épp tart az útmutató a körsál elkészítésében.

 

Mi a rendelés menete?

 

A digitális útmutató e-mailben érkezik, a rendelés során megadott e-mail címre. A levélből az útmutató két digitális anyaga egy kattintással letölthető.

El tudod menteni Drive-ra, vagy telefonra, bárhova.

 

Egy másik megoldás, hogy ha rendeléskor regisztrálsz az oldalon, ott a Letöltések menüben bármikor kattinthatod!

Ennek előnye, hogy a további vásárlásaid is itt gyűlhetnek, könnyen elérhetővé válnak, korlátlan ideig elérhetők.

===

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva a Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség, és hagyományos banki átutalásra.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…