Legyél a saját vízhordód! Ezzel a horgolt kulacstartóval útra kelhetsz, caplathatsz a városban, lötyöghetsz fesztiválokon, taposhatod az ösvényt, hűséges társad marad.

A horgolt kulacsatartó egy remek horgolós projekt: két gombolyag, vastag pamutfonal kell hozzá, amelyeket, ha elkap a hév.., akár pár óra alatt kész darabbá tudsz varázsolni.

===

Horgolós csomag ITT!

===

Ne siessünk ennyire előre!

horgolt kulacstartó

Milyen fonalból?

Catania Grande fonalból készült a sárga bemutató darab, de nem kell ehhez ragaszkodni, ha valaki neki akar fogni. Bármilyen pamut, vagy kevert szálas pamutfonal megteszi. A szuper színen kívül lényeg, hogy masszív, eltéphetetlen legyen, hogy tartós maradjon a meghorgolt eremény.

Mennyi fonalból?

Ez a vastag pamutfonal 63 méteres, egy nem elég, de a másodikból maradni fog egy pici. Ezt fel lehet használni arra is, hogy néhány szemmel hosszabb kezdősorral indíts, ami a tartó magasságát adja, vagy a pántot módosítsd.

Alapban ez 75-80 centis, vállon hordozva kényelmes, de át is lehet vetni, akkor kb. könyökkel lesz egy vonalban a palack. Ha ezt hosszabbra veszed, a pántot 5-6 szemmel tovább horgolod, ezt lejjebb tudod viselni.

Kulacstartó horgolása

A horgolt kulacstartó horgolása rövidpálcákból és kúszószemekből áll. Egy konkrét struktúra szerint – ami az útmutatóban le van rajzolva, fotózva, videó stb. – épül fel, 90 fokkal elfordítva kell meghorgolni.

A kulacstartó teste viszonylag gyorsan épül, de a pánt részre, a szoros szemek miatt időt kell szánni. Vastagon megéri, mert egy kényelmes, rugalmas pántot fogunk kapni, amellyel viselni a 4-5 dl-es palackot, üdítős dobozt nagyon kényelmes.

Horgolt kulacstartó – horgoló készlet

A digitális leíráson túl választani lehet az ÜZLET polcairól horgolós csomagként is meg lehet vásárolni, kattints ide, és olvasd el a részleteket!