Barion Pixel

Hányszor tetted már le a horgolótűt kezdőként, mert csalódás ért?

Szoros lett a pálcasor, túl fáradt voltál a szemek számolásához, nem láttad a végét, hogy egyszer ebből valaha is használható darab lesz?

Sajnos ez előfordul a horgolásban, nem a te hibád, én is keresztülmentem ezen!

 

A horgolásban a gyakorlást nem lehet megúszni, viszont jó horgolt minták megválasztásával könnyebb haladni.

Vajon mit horgolj, hogy elkerüld ezt az érzést, és akár már elsőre sikeres darabok kerüljenek ki a kezeid közül?

A kezdőbarát darabok ötlete erre a követkető..

Sokunkat a pálcák biflázása, céltalan sorok gyártása kevésbé hoz lázba, és sarkall további horgolásra. Egy olyan munka viszont, amely alap lépésekből épül fel, és a végén, ha nem is tökéletes, de egy valódi, saját darabot ígér, megéri a hajtást.

Ilyen ötleteket gyűjtöttem össze, és rendeztem egy hírlevél sorozatba. Ezek egyszerű, modern formái nem a köztudatban élő – és általam nagyra becsült! – profik kifinomult horgolós stílusát idézik, viszont tökéletesek gyakorláshoz.

Figyelem! Ez nem egy horgolós tanfolyam. A fonalból készült projektek példákat mutatnak arra, hogyan lehet csupán alap pálcák segítségével látványosat alkotni.

50 nap alatt, összesen 14 levélbe 25 darab ötletet csomagoltam, amelyek 4 naponta landolnak a postaládádban, ha feliratkozol.

A sorozat célja, hogy inspirációt nyújtson a már elkészült munkákból, kiegészítve olyan tartalmakkal, mint egy -egy értelmező leírás, hasznos blogcikk vagy videó, amelyeket azonnal fel is használhatsz.

Kérem az AJÁNDÉK kezdőbarát ötletket!

Ha feliratkozol a sorozatra, kizárólag ezek a levelek kerülnek a megadott e-mail címedre.

Amennyiben pipát teszel a második, Kérem a hasznos tippeket, videókat és eDM-et tartalmazó hírleveleket is! mondat elé is, feliratkozol az oldal sima hírlevelére is, és további levelek érkezhetnek a címedre.

Köszönöm, ha ezt is kiválasztod!

Ha idővel mégis meggondolnád magad, a hvecs hírlevele bármikor, egyetlen kattintással lemondható, miközben a Listamester szuper levelező rendszere pedig profi garancia arra, hogy adataidat biztonságban vannak, nem kerülnek idegen fél birtokába.