A landing oldalak idővel tovaszállnak, de egy blogbejegyzés örök! Így keltem ma reggel, ezért a három sapi megkapja megérdemelt írását, hogy nyomot hagyjon a homokban.

Sapkák kezdőknek? RIZIKÓS!

A fejükre kell húzni, te jó ég, biztosan bevállalja ezt valaki, ami talán 10-20 éve, a nagymamája gondoskodó szeretete támogatásában fogott utoljára horgolótűt a kezében. És, aki még soha életében?

Kezdőimnek mind van ilyen, és ehhez hasonló története, amelyeket imádok! Igyekszem megnyugtatni őket, hogy ezzel nincs semmi gond, én is így kezdtem, ennek ellenére sikerülni fog.

A sapikkal a hideg idős szezon kínálatának kipipálása volt a cél. Egyszerűen nem lehet CSAK sál és kendő útmutatót „tartani” sapkák nélkül, ráadásul ezek a sapi modellek tényleg a lehető legkönnyebben elkészíthető darabok.

Szimpla fazon, nem kedveli a feltűnést, és pont erre van szükséged, ha bejön a “hagyományos” beanie fazon.

Lehet viselni felhajtott széllel, és anélkül, úgy, hogy hagyod hosszan a sapit, hátul lelógni miközben vagányan a homlokodba húzod. 

Egyszerű horgolni és az utolsó simítások is könnyen követhetők a képek, videók alapján.

Ez itt SIMASAPI. Ő volt az első, ezért marad mindig is a kedvencem. Meglátok egy izgalmas színt, és sapkának simasapiként fordítom.

Stílusában a klasszikus és a sportos határán táncol. Emiatt gondolkodás nélkül fel lehet kapni bármilyen kabáttal vagy téli pulcsival.

A méretezése nagyon rugalmas, ami miatt különböző variációban készíthető.

Ez a sapi két jó tulajdonsággal is bír: nagyon laza és nagyon könnyű. Számomra azért praktikus, mert nem lapítja le a hajam, és a ferde sávok állandó igazgatás nélküli is, instant módon hozzák a formát.

Viccesen hangozhat, de talán te is átélted már, hogy reggel extra erőfeszítések árán, frissen belőtt frizura hogy alakulhat át sapka alatt csupán annyi idő alatt, míg beérsz a munkába.

A Forgószél sapihoz tartozik egy körsál is, amellyel “édestestvérek”, vagyis egy tanulódarab megvásárlásával mindkettő digitális anyaga a tied!

A sapik útmutatóját megtalálod az ÜZLET-ben!