Minden termékem szűrője, hogy aki álló nap 6-8 órát melózik vajon elmosolyodik-e az ajánlaton, vagy hangos hahotázásba kezd.. A fülbevalók is ilyenek, emellett pillekönnyű és színes darabok.

===

Itt találod a Bubi füliket!

===

Én és az ékszerek

Mindig is irigyeltem a vásárban az ékszerekkel borított asztalok tulajdonosait. Miközben hozzám a textil és fonal állt közel, ők csodás apróságaikkal hódítottak.

Engem nagyon sokszor le is vettek a lábamról, szinte soha nem hagytam el a terepet vásárfia nélkül. Ez a leggyakrabban fülbevaló volt.

Nem voltam válogatós, az akasztós típustól a bedugós fülbevalóig mindent szerettem, és a mai napig is a kézműves ékszerek felé húz a szívem.

Saját ékszer

Gyerekkoromban az udvarban két trapéz formára vágott gumibelsőt egymásnak ragasztottam. Az oldalát tömítő kóccal vontam be, a tetjére pár kagylót, és egy masnit formázó kóc fonatot ragasztottam.

Bátor voltam, fel is vettem a suliba. Persze megkérdezték, hogy én csináltam-e..

Azóta sokféle módon készítettem már ékszert: fűztem nyakláncot, fontam karkötőt, és horgoltam is párat.

A fülbevaló kézműves szempontból kifinomult hozzáállást kíván. Apró alkatrészeit nem könnyű megtervezni, sem elkészíteni, miközben figyelni kell a színekre, formára, alapanyagokra, és még egy csomó mindenre.

Énnékem ékszer

A Bubi a formáját tekintve egy nagyon kézenfekvő választás volt kezdéshez. Egyszerre modern és klasszikus, és a geometriai forma – amivel úgy érzem végleg szerelembe is estem – könnyen variálható.

Anyagválasztásban rengeteg zsákutcát megjártam, mire a bőr és a polimer clay, vagyis a süthető gyurma kombinációja előkerült. Kellettek a színek (inspirációként egészen a 70-es évekig repültem vissza), de szükségem volt pillekönnyű, szuper textúrára is.

A bőr kiegészítők nagyon vonzóak, és fülbevalóként talán még különlegesebb a hatásuk. A modellező gyurma pedig olyan, mint egy kreatív partner, bármilyen formát képes felvenni, és bármilyen szín elérhető vele.

Itt vannak

Dióhéjban ennyi a történet, így indult „újra” a Bubi sztori. Elsőként 5 színnel, és egy vágott Bubi variációval fogod megtalálni, kattints ide!