Triky TAKARÓ és Olibogyó PÁRNA horgolási útmutatók (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

2.500 Ft

SZUPER PÁROS!

=========

A két kanapé-lakó összebútorozott, a takaró és a párna horgolási útmutatója együtt is elérhető!

A 💓 szerelmesek ünnepnapja alkalmával most hétfő délig (2021.02.15.) AJÁNDÉK olívás kézkrém jár mellé!

Kérlek, a pénztárban írd meg, hogy milyen címre küldhetem!

=========

=========

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A tanulódarab útmutatója kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Leírás

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva Paypal fizetésre, vagy ugyanazon a felületen bankkártyás fizetésre, illetve átutalásra van lehetőség. Előbbi esetekben a rendszer automatikusan átirányít a fizetési felületre, ahol  választani lehet a bankkártyás (nem szükséges hozzá Paypal fiók, sem regisztráció) vagy a Paypal lehetőség között. Az összeg beérkezését követően a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben két link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…