Akció!

Sapi útmutatók csomag

4.500 Ft

Kell egy jó sapi?

Horgolj magadnak!

===

Ezzel a 4 db-os Sapi horgolási útmutató csomaggal kipróbálhatod magad!

===

Egyetlen gombolyagra van szükség, amelyet a készleteknél – bármelyik modellre kattintva a négy közül – ki tudsz választani, és a csomag mellé tenni a Kosárba.

Ha így döntesz, és fonalat is vásárolsz, nem csak 4 sapka leírását kapod meg 3 áráért.

Így már horgolós készleted lesz, és érkezik a gombolyag mellé Én csináltam, felvarrható címke, és egy praktikus karton doboz csomagolás, amelyet fonaladagolóként használhatsz.

Ha horgolótűre is szükséged van, azt is találsz!

Érvényes: 2023-09-25 hétfő

Leírás

A horgolási útmutatók digitálisak, pdf. formátumban kerülnek kiküldésre.

 

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…