Akció!

Sálak útmutató csomag

4.500 Ft

Vékony, vastag, megtekerve?

===

Válaszd a 4 db digitális útmutatót tartalmazó SÁL csomagot, és a szezon során bármikor, bármelyiket el tudod majd készíteni!

===

A tapasztalat szerint a legtöbben a 💕szeretteiknek horgolnak körsálat.

Először kipróbálják magukat az elsővel, és, ha jön a siker, nincs megállás.

Indulás a fonalboltba, vagy kattintás a horgoló készletek közül egy kedvenc színre, és már szépen alakulnak is a téli ajándékok, a szeretettel készült nyakbavalók kupaca.

===

KEZDŐ horgoló vagy?

Tedd magad próbára idén!

===

Válassz útmutatót, mellé akár fonalat is, és vágj bele.

🛒Ne feledd, ezzel a csomaggal EGY KÖRSÁL leírása AJÁNDÉK, ez a Szeptemberi Vásárfia ajánlat!

Érvényes: 2023-09-25 hétfő

Leírás

Érdekelnek a részletek?

  1. Crosissant körsál – vékonyabb, pamut-akril mix fonalból, reliefpálcákkal készült körsál. A fonal viszonylag vékony, de a horgolása lendületes, ismétlődő motívumokból áll. Egész szezonban viselhető, laza, jól szellőző textúra. Finom bézs és a képen látható halvány kékesszürke színben találsz hozzá fonalat.
  2. Lili körsál – vastagabb, kimondottan hűvös időre való viselet. A szerkezetes lyukacsos, a felület egy kicsit a granny square mintázatára emlékeztet, itt is hármas pálcákkal kell dolgozni.
  3. Forgószél körsál – ez a Best seller horgolós készlet, már az oldal indulása óta a polcokon. Vastag fonal, vastag tűvel horgolva, igazán látványos, ferdén futó vonalakat rajzol a minta. Nagyon laza, könnyen formázható, két típusként is elkészíthető: keskeny, megtekerhető fazon, vagy sima, belebújós forma. (Pszt! Egy sapi leírása is belekerült!)
  4. Futókörsál – ez egy sportosabb darab, az oldalán futó láncszemek horgolása egy élmény. Sűrűbb a textúrája, mint a három másiké, a látvány viszont inkább minimál.

A horgolási útmutatók digitálisak, pdf. formátumban kerülnek kiküldésre.

 

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva átutalásra, és Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az összeg beérkezését követően – bankkártyás fizetés esetén automatikusan, perceken belül – a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben egy link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…