Patyolat miniPAKK

2.900 Ft

Odavagy a saját készítésű cuccokért? Ránézel a boltban egy kiszemelt darabra, és arra gondolsz, hm, nem rossz, de ennél én szebben is meg tudod csinálni. Vagy ó, ezt ajándékba elkészítem!

A minipakk akkor neked való! Egyben minden hozzávalót tartalmaz, hogy a Facebook-os videókat követve – a csomagba csempészett kiegészítő infókkal együtt – el tudod készíteni a darabokat.

Ha az alapanyag és a technika együtt van, nincs időrabló utánajárás, további szállítási költség, városban munka után cirkálás, webes fürkészés, mithogykell a horgolásban kutakodás, és így tovább.

Ez két dolog miatt lehet jó neked, ha kezdő vagy.

  • Leegyszerűsíti az elindulást, mert akadálymentesíti a horgolás kifutó pályáját. Egyszerű példával élve, kb., mint a Mc Donalds menüje: könnyen elvesznél a választékban, de biztosra akarsz menni, és jól szeretnél lakni.
  • A milyen hozzávalókkal kezdjek problémája azonnal felmerül, ha horgolás a téma. Aztán jön a mit horgoljak, hogy legyen belőle valami? Ne csak egy gyakorlódarabbal izzadjak, ami aztán megy a kukába, vagy vissza kell fejteni, és „csináltam is valamit, de mégse” érzése fogjon el.
  • A másik a sikerélmény. Visszagondolva kezdő időszakomra ezek voltak a mérföldkövek. Amíg csak bénáztam, horgoltam a darabkákat, semmit nem haladt a dolog. Akkor fordult a kocka, amikor már volt egy kész, hordható munkám, az első Forgószél sál (még nagyon kedeti változata..). Onnantól fogva sokkal szívesebben vágtam bele új horgolós dolgokba, mert tudtam, hogy, ha más egyszer megcsináltam, újra meg fogom tudni

Az első kész darabok ezért fontosak, és a minipakknak is ez az egyik ígérete: nem csak egy csomagolt fonal-tű, minta együttes, hanem egy nyugigaranciás összeállítás arra, hogy igen, ebből biztosan lesz valami, ha követem a lépéseket.

Kiürítés

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Patyolat minipakk két variációban érhető el:

  • egy NATÚR hangulatban, amelybe egy krémszínű, bézs és egy világosbarna szappantartó, valamint 4 arctisztító korong került ugyanezen árnyalatokban, plusz egy finom kékesszürke színben, és
  • egy FRISS színű összeállításban, almazöld, szilvalila és világos homokszínnel, és bézs szappantartóval, amelyben a korong színei: almazöld, szilvalila, krém- és kékesszürke.

A változatok közül a legördülő menüből választani.

A két bizsut a következő, Facebook-on elérhető videók alapján lehet elkészíteni:

A miniPAKK meghorgolt korongot és szappantartót NEM tartalmaz! Csak az alapanyagokat az alábbiak szerint!

Mindkét változat 3 db szappantartó és 4 db arctisztító korong elkészítéséhez megtervezett mennyiségű fonalat tartalmaz. Emellett a pakkba kerül egy három pontos kiegészítő leírás, amely a videók mellett a segítségedre lesz a horgolásában. Milyen kiegészítések ezek?  Például, hogy

  • hány szemmel érdemes kezdni,
  • hová kell szúrni a horgolótűt pontosan összeöltéskor,
  • Milyen méretvariációs lehetőségek vannak?

A minipakk mellé lehetőséged van választani a fonalhoz passzoló, 5-ös méretű horgolótűt. Ez egy műanyag nyeles, SILBER márkájú fém tű. Nagyon könnyű vele horgolni, a pakk alapanyagaival teszteltem, nem okoztak csalódást.

A másik lehetőség a fonal összevarró tű. Erre a munkák végén, a lelógó szálak összedolgozásakor lesz szükséged. Elérhető műanyag változat is, de én a fémet ajánlom, könnyű vele dolgozni, és nagyon szép is!

Ezek nem kötelező elemei a minipakk-nak, választhatók! Ha neked van otthon ilyen, nem muszáj megvenned, de, ha szükséged van rá, pakkonként tudsz venni belőle.

Figyelem, ha több pakkot is teszel a kosárba, és megjelölöd, hogy tűket is kérsz, a rendszer NEM számolja automatikusan, egyenesen arányosan a pakkok számával ezt a két kiegészítőt.  A pakk számától függetlenül abba a jelölőnégyzetbe a horgolótű és/vagy összevarrótű mellé tegyél egy-egy pipát, ahány darab tűre szükséged van. A végén, a pénztárnál ellenőrizni tudod, hogy melyik pakkhoz rendeltél tűket, és hány darabot.

Ha a minipakkal kapcsolatban kérdésed van, írj kérlek az ildi@holvettedencsinaltam.hu e-mail címre!

További információk

Patyolat miniPAKK variációk:

Friss színek, Natúr árnyalatok