Patyolat miniPAKK

2.900 Ft

Odavagy a saját készítésű cuccokért? Ránézel a boltban egy kiszemelt darabra, és arra gondolsz, hm, nem rossz, de ennél én szebben is meg tudod csinálni. Vagy ó, ezt ajándékba elkészítem!

A minipakk akkor neked való! Egyben minden hozzávalót tartalmaz, hogy a Facebook-os videókat követve – a csomagba csempészett kiegészítő infókkal együtt – el tudod készíteni a darabokat.

Ha az alapanyag és a technika együtt van, nincs időrabló utánajárás, további szállítási költség, városban munka után cirkálás, webes fürkészés, mithogykell a horgolásban kutakodás, és így tovább.

Ez két dolog miatt lehet jó neked, ha kezdő vagy.

 • Leegyszerűsíti az elindulást, mert akadálymentesíti a horgolás kifutó pályáját. Egyszerű példával élve, kb., mint a Mc Donalds menüje: könnyen elvesznél a választékban, de biztosra akarsz menni, és jól szeretnél lakni.
 • A milyen hozzávalókkal kezdjek problémája azonnal felmerül, ha horgolás a téma. Aztán jön a mit horgoljak, hogy legyen belőle valami? Ne csak egy gyakorlódarabbal izzadjak, ami aztán megy a kukába, vagy vissza kell fejteni, és „csináltam is valamit, de mégse” érzése fogjon el.
 • A másik a sikerélmény. Visszagondolva kezdő időszakomra ezek voltak a mérföldkövek. Amíg csak bénáztam, horgoltam a darabkákat, semmit nem haladt a dolog. Akkor fordult a kocka, amikor már volt egy kész, hordható munkám, az első Forgószél sál (még nagyon kedeti változata..). Onnantól fogva sokkal szívesebben vágtam bele új horgolós dolgokba, mert tudtam, hogy, ha más egyszer megcsináltam, újra meg fogom tudni

Az első kész darabok ezért fontosak, és a minipakknak is ez az egyik ígérete: nem csak egy csomagolt fonal-tű, minta együttes, hanem egy nyugigaranciás összeállítás arra, hogy igen, ebből biztosan lesz valami, ha követem a lépéseket.

============================

Tűlevonás – mit jelent ez?

Ha te olyan vásárló vagy, akinek

 • van már otthon horgolótűje, összevarrótűje,
 • vagy más korábban egy PAKK vagy miniPAKK kapcsán hozzájutottál ezekhez,
 • vagy csak egyszerűen nem akarsz a csomagba horgolótűt és összevarrótűt, megspórolva ezzel 10%-ot a miniPAKK árából,

Akkor tegyél pipát a jelölődobozba!

Ezzel azt jelzed, hogy a miniPAKK-ba NEM kérsz horgolótűt és összevarrótűt, ezáltal 10%-kal kedvezőbb áron kerül a Kosárba a kiválasztott terméked!

Tehát:

 • Pipa, ha a miniPAKK-ba NEM kérsz horgolótűt és összevarrótűt!
 • Hagyd üresen a jelölőnégyzetet, ha a fonalak, hajgumik mellett a tűket is kéred!

============================

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Patyolat minipakk két variációban érhető el:

 • egy NATÚR hangulatban, amelybe egy krémszínű, bézs és egy világosbarna szappantartó, valamint 4 arctisztító korong került ugyanezen árnyalatokban, plusz egy finom kékesszürke színben, és
 • egy FRISS színű összeállításban, almazöld, szilvalila és világos homokszínnel, és bézs szappantartóval, amelyben a korong színei: almazöld, szilvalila, krém- és kékesszürke.

A változatok közül a legördülő menüből választani.

A két bizsut a következő, Facebook-on elérhető videók alapján lehet elkészíteni:

A miniPAKK meghorgolt korongot és szappantartót NEM tartalmaz! Csak az alapanyagokat az alábbiak szerint!

Mindkét változat 3 db szappantartó és 4 db arctisztító korong elkészítéséhez megtervezett mennyiségű fonalat tartalmaz. Emellett a pakkba kerül 1 db 5-ös méretű horgolótű, és 1 db fém összevarrótű , és egy három pontos kiegészítő leírás, amely a videók mellett a segítségedre lesz a horgolásában. Milyen kiegészítések ezek?  Például, hogy

 • hány szemmel érdemes kezdni,
 • hová kell szúrni a horgolótűt pontosan összeöltéskor,
 • Milyen méretvariációs lehetőségek vannak?

Ha a minipakkal kapcsolatban kérdésed van, írj kérlek az ildi@holvettedencsinaltam.hu e-mail címre!

További információk

Patyolat miniPAKK variációk:

Friss színek, Natúr árnyalatok