Kéztörlő PAKK

5.900 Ft

A PAKK a kezdők dolgát könnyíti meg, mert remek készlet gyakorláshoz, a tapasztalt horgolók számára pedig 100%-ban legális sziesztát biztosít egy fárasztó nap végén. Alap pálcákból felépülő, szabályos sorainak ismétlődő horgolása szinte egy gombnyomással kapcsolja át pihenő üzemmódba a gondolkodást.

Mi adja a közös nevezőt a gyakorlás és a pihentető horgolás alá? A PAKK praktikus összállítása és az egyszerű mintaleírás.

Ha az alapanyag és a technika együtt van, nincs időrabló utánajárás, további szállítási költség, városban munka után cirkálás, webes fürkészés, mithogykell a horgolásban kutakodás, és így tovább.

Ez két dolog miatt lehet jó neked, ha kezdő vagy.

 • Leegyszerűsíti az elindulást, mert akadálymentesíti a horgolás kifutó pályáját. Egyszerű példával élve, kb., mint a Mc Donalds menüje: könnyen elvesznél a választékban, de biztosra akarsz menni, és jól szeretnél lakni.
 • A milyen hozzávalókkal kezdjek problémája azonnal felmerül, ha horgolás a téma. Aztán jön a mit horgoljak, hogy legyen belőle valami? Ne csak egy gyakorlódarabbal izzadjak, ami aztán megy a kukába, vagy vissza kell fejteni, és „csináltam is valamit, de mégse” érzése fogjon el.
 • A másik a sikerélmény. Visszagondolva kezdő időszakomra ezek voltak a mérföldkövek. Amíg csak bénáztam, horgoltam a darabkákat, semmit nem haladt a dolog. Akkor fordult a kocka, amikor már volt egy kész, hordható munkám, az első Forgószél sál (még nagyon kedeti változata..). Onnantól fogva sokkal szívesebben vágtam bele új horgolós dolgokba, mert tudtam, hogy, ha más egyszer megcsináltam, újra meg fogom tudni

Az első kész darabok ezért fontosak, és a minipakknak is ez az egyik ígérete: nem csak egy csomagolt fonal-tű, minta együttes, hanem egy nyugigaranciás összeállítás arra, hogy igen, ebből biztosan lesz valami, ha követem a lépéseket.

Kiürítés

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

A Kéztörlő PAKK 2 változatban érhető el:

 • az egyik NATÚR árnyalatokból áll össze: krém, bézs és lágy barna,
 • a másik pedig a kirobbanóan SZÍNES válogatás: púder, mustár és sötét tengerészkék.

Kérlek, ezek közül a legördülő menüből  válassz!

========================

Mit lehet kihozni a Kéztörlő PAKK-ból?

 • 3 db kéztörlő kendőt,
 • 4 db edényke fogó.

========================

Hogyan készíthetők a PAKK-ból saját darabok?

========================

Mit tartalmaz pontosan egy Kéztörlő PAKK?

 • 3 gombolyag fonalat, amelyek 45% akril, 55% pamut összetételűek
 • 2 tanulódarab digitális anyagát, a Kéztörlő kendőt és az Edénykefogót. Egy-egy tanulódarab három anyagból áll össze: tartalmaz egy részletes szöveges leírást, egy fázisképekkel szerkesztett prosit és a videót minden fontos lépésről.

========================

Hasznos linkek

========================

Kiegészítők

 • A PAKK mellé lehetőséged van választani a fonalhoz passzoló, 5-ös méretű horgolótűt. Ez egy műanyag nyeles, SILBER márkájú fém tű. Nagyon könnyű vele horgolni, a PAKK alapanyagaival teszteltem, nem okoztak csalódást.
 • A másik opció a fonal összevarró tű. Erre a munkák végén, a lelógó szálak összedolgozásakor lesz szükséged. Elérhető műanyag változat is, de én a fémet ajánlom, könnyű vele dolgozni, és nagyon szép is!

Ezek nem kötelező elemei a minipakk-nak, választhatók! Ha neked van otthon ilyen, nem muszáj megvenned, de, ha szükséged van rá, pakkonként tudsz venni belőle.

Figyelem, ha több pakkot is teszel a kosárba, és megjelölöd, hogy tűket is kérsz, a rendszer NEM számolja automatikusan, egyenesen arányosan a pakkok számával ezt a két kiegészítőt.  A pakk számától függetlenül abba a jelölőnégyzetbe a horgolótű és/vagy összevarrótű mellé tegyél egy-egy pipát, ahány darab tűre szükséged van. A végén, a pénztárnál ellenőrizni tudod, hogy melyik pakkhoz rendeltél tűket, és hány darabot.

========================

A Kéztörlő PAKK meghorgolt törlőkendőt és edénykefogót NEM tartalmaz! Csak az alapanyagokat és két digitális fájlt a fentiek szerint!

========================

Ha a PAKK-kal kapcsolatban kérdésed van, írj kérlek az ildi@holvettedencsinaltam.hu e-mail címre!

További információk

Kéztörlő PAKK variációk:

NATÚR, SZÍNES