Didergő csomag (digitális PDF, NEM nyomtatott anyag!)

3.500 Ft

Úgy fázom, di-di-didergek!

Ha szeretsz horgolni, vagy szeretnél megtanulni, ez a három meleg holmi segíthet rajtad!

Viccet félretéve: ez itt 3 horgolási útmutató egy csomagban, egyedi áron!

digitális horgolási útmutatója!

Kattints az egyes darabokra, ahol az egyéni termékoldalukra jutsz, ahol el tudod olvasni a leírásukat, és akár egyesével, külön-külön is meg lehet őket vásárolni.

Információk a megrendeléshez:

A leírás PDF formátumú, digitális anyag. Megvásárlását követően NEM kerül kiküldésre semmilyen nyomtatott példány a rendeléskor megadott számlázási címre.

A tanulódarab útmutatója kizárólag digitális formátumban, az ellenérték beérkezését követően, emailben kerül kiküldésre. Az email tartalmazni fog két linket, amelyre kattintva a prosi és a nyomtatható leírás arra az eszközre, amelyen kattintják letöltődik, és azonnal megnyitható.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Leírás

Mit kell tudni a digitális horgolási útmutatókról?

  • Két letölthető fájlt tartalmaz, amelyben a legfontosabb a prosi.  Ez 20-30 oldalon keresztül tartalmaz képeket, amelyek bemutatják az egyes horgolási lépéseket.
  • Mindezt horgolási kódok (erp, rp, hp,..), nélkül, hogy a kezdők is gyorsan felvegyék a fonalat.
  • A másik letölthető fájl egy több oldalas szöveges dokumentum (pdf), amit akár ki is lehet nyomtatni.
  • Mindkét pdf-ben egy mini 🎥 kamera ikon mutatja a videókat. Ezekre kattintva az éppen aktuális nagyon rövid videó indul el.

Információk megrendeléshez:

A megvásárlásra kattintva Paypal fizetésre, vagy ugyanazon a felületen bankkártyás fizetésre, illetve átutalásra van lehetőség. Előbbi esetekben a rendszer automatikusan átirányít a fizetési felületre, ahol  választani lehet a bankkártyás (nem szükséges hozzá Paypal fiók, sem regisztráció) vagy a Paypal lehetőség között. Az összeg beérkezését követően a letölthető anyagok a rendelésben megadott e-mail címre kerülnek. A kiküldött levélben két link található, amelyre kattintva mindkét leírás letölthető.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy átutalás esetén a legutolsó lépés, az útmutató kiküldése manuálisan történik. A fizetés automatikus értesítése után átállítjuk a rendelést teljesített státuszúra, és ezáltal indul el a levél a linkekkel. Ez a lépés, attól függően, hogy munkaidőben, vagy azon kívül küldöd el az rendelést, vagy az összeget változó, hogy mikor következik be. Kérlek, a részletekért olvasd el az ASZF ide vonatkozó részét, vagy ha kérdésed van, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

Érdekelhetnek még…