Helló! Kitalálni valamit és megcsinálni, ez az, amit gyerekkorom óta szeretek. Úgy alakult, hogy a szakmám végül nem a kreatív világba vezetett (könyvelő, marketinges, végül logisztikai munkatárs), de egy cseppet sem bánom!

Irodában, csapatban eltöltött tizen.. éveim alatt remek emberekkel találkoztam, dolgoztam együtt.

Ahogy a felmondásom után a búcsúlevelembe is írtam, minden perc vastagon megérte. Pedig voltak kemény munkanapok..

Hová tűnt az életemből a kreatív vonal?

Nem hagytam el, de idővel, csak munka után, a nap végén jutott rá idő. Annyi, amennyi, egyre kevesebb.

Ez természetes, mert ahogy már magadon kívül másokról is gondoskodni kell, a kreatívkodás egyre hátrébb és hátrébb szorul a napi teendők ranglétráján.

Mert el kell mosogatni. Mert vacsorát kell főzni, mert még kiteregetsz, megírod, beküldöd, kutyát etetsz, és a legtöbbször utolsónak mész zuhanyozni.

Minden nap.

Ha egy cipőben járunk, akkor az oldal neked szól.

A cikkeket neked írom, a videókat neked csinálom, az útmutatókat neked szánom, a vagány ékszerekhez a te reggeli munkába indulásod milliónyi apró feladata adott inspirációt.

Igyekszem, hogy itt minden könnyen variálható legyen, ne a világ végéről kelljen hozzá alapanyagot szerezni. Emellett fontos, hogy a horgolás lépései közül főleg az alapokkal, “szájbarágós” módon megírva dolgozzak, hogy a nap végén maradt lopott, vagy erre félretett drága idő ne a minták megfejtésével teljen.

Keress ötleteket, inspirációt a munkák között, bármelyiket is választod simán személyre szabható, pofonegyszerűen átméretezhető.

Üdv,

I.